ISO 9001:2015

Open Atelier is de trotse eigenaar van een ISO 9001:2015 certificaat. Dit certificaat is een internationaal erkende kwaliteitsmanagement norm ontwikkeld door de International Organization of Standardization (ISO). 

De ISO 9001 toont aan dat Open Atelier transparant en betrouwbaar is op het gebied van kwaliteitsmanagement. 'Bureau Veritas', een onafhankelijk en deskundig certificeringsinstituut concludeerde dmv een audit dat Open Atelier een sterke klantgerichtheid heeft, een procesmatige aanpak hanteert en continu procesverbeteringen toepast. Ze bezochten hiervoor onze vestigingen in Pelt, Lommel en Turnhout en auditeerden de volgende scope: toeleveringsbedrijf voor de maakindustrie: metaalbewerking en lassen; assemblage; logistieke dienstverlening; houtbewerking en stoffering. Dienstverlening voor de hele organisatie binnen het beleidsdomein werk en sociale economie

We presenteren ons dan ook graag als betrouwbare partner die samen met u als klant een kwaliteitsvol product wil ontwikkelen. We stellen ons hierbij steeds flexibel op en kunnen u omwille van onze efficiënte aanpak een scherpe prijs garanderen. Bekijk zeker onze diensten en contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat. 

 


Offerte aanvragen
Open Atelier Lommel - Rembert Dodoensstraat 20 (Kristalpark) - 3920 LOMMEL
Open Atelier Pelt - Haltstraat 90 bus 1 (Nolimpark 2127) - 3900 PELT
Open Atelier Turnhout - Steenweg op Tielen 53 - 2300 TURNHOUT
© 2023 Open Atelier VZW
Wettelijke vermeldingen
Site: Webstylers