Samenwerken met Open Atelier

Heeft u een uitdaging met uw personeelsbestand? Bent u op zoek naar personeel, maar heeft u niet de tijd om hen op te leiden? Open Atelier investeert in mensen, relaties en bedrijven. We ondersteunen mensen in het vinden en houden van werk dat bij hen past. Partnerbedrijven helpen we aan opgeleide en gemotiveerde medewerkers én we werken hierbij graag reeds in ons leerwerkbedrijf met door uw bedrijf aangeleverde producten. 

We streven steeds naar duurzame tewerkstelling. Dit is enkel mogelijk wanneer een evenwicht gevonden wordt tussen de verwachtingen van de werkgever en de talenten van de werknemer. Voor de perfecte match, vertrouwen we op onze eigen expertise, maar maken we ook graag gebruik van de kennis en het netwerk van onze partners. We denken graag met je mee welke mogelijkheden er binnen jouw organisatie zijn. 

Wat levert het op om met ons in zee te gaan?

Samenwerken met ISO-gecertificeerd bedrijf

We zijn trotse eigenaar van een ISO 9001:2015-certificaat. Met dit certificaat hebben we het bewijs in handen wat we al jaren doen: kwaliteit leveren aan onze klanten! We kunnen niet wachten om te investeren in toekomstige samenwerkingen. Wat kunnen wij voor u betekenen?

Geen investeringen in productieruimte

Een eigen productiefaciliteit legt vaak een groot beslag op uw fysieke ruimte. De eerste vraag is of deze ruimte wel aanwezig is in uw bedrijfspand. Een tweede vraag is of u die ruimte niet beter kunt invullen.

Geen investeringen in machinepark

Geen grote investeringen in een modern machinepark, zowel in aanschaf, reparaties, onderhoud, jaarlijkse afschrijvingen en vervangingsreserveringen. Het gaat vaak om grote bedragen die bij een eigen productiefaciliteit terug verdiend moeten worden vanuit de eigen productie. Bij uitbesteding worden deze gespreid via vele opdrachtgevers terugverdiend.

Zorgeloos bestellen

Geen zorgen over het in de markt zetten van uw nieuw product of bij onregelmatige vraag. Bij Open Atelier kan u uw bestelling zo vaak plaatsen als u wil.

Extra slagkracht

Extra slagkracht voor u omdat u zich niet langer hoeft te richten op de assemblage van uw producten, maar kunt excelleren in productontwikkeling en marktontwikkeling.

Interesse in een samenwerking?

Heeft u vragen of wenst u bijkomende informatie over onze diensten?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Met de financiële steun van Europa, WSE, Vlaanderen en Provincie Limburg