ISO 9001:2015

Open Atelier is de trotse eigenaar van een ISO 9001:2015 certificaat. Dit certificaat is een internationaal erkende kwaliteitsmanagement norm ontwikkeld door de International Organization of Standardization (ISO). 

De ISO 9001 toont aan dat Open Atelier transparant en betrouwbaar is op het gebied van kwaliteitsmanagement. 'Bureau Veritas', een onafhankelijk en deskundig certificeringsinstituut concludeerde dmv een audit dat Open Atelier een sterke klantgerichtheid heeft, een procesmatige aanpak hanteert en continu procesverbeteringen toepast. Ze bezochten hiervoor onze vestigingen in Pelt, Lommel en Turnhout en auditeerden de volgende scope: toeleveringsbedrijf voor de maakindustrie: metaalbewerking en lassen; assemblage; logistieke dienstverlening; houtbewerking en stoffering. Dienstverlening voor de hele organisatie binnen het beleidsdomein werk en sociale economie. 

We presenteren ons dan ook graag als betrouwbare partner die samen met u als klant een kwaliteitsvol product wil ontwikkelen. We stellen ons hierbij steeds flexibel op en kunnen u omwille van onze efficiënte aanpak een scherpe prijs garanderen. Bekijk zeker onze diensten en contacteer ons vrijblijvend voor een offerte op maat. 

Interesse in een samenwerking?

Heeft u vragen of wenst u bijkomende informatie over onze diensten?
Aarzel dan niet en neem contact met ons op.

Met de financiële steun van Europa, ESF, Vlaanderen en Provincie Limburg