Metaal

In onze metaalafdeling kan u terecht voor diverse metaalbewerkingen. Onze productiecapaciteit is opgezet rondom alle facetten van metaalbewerking. 

We beschikken in ons machinepark over een aantal CNC-gestuurde machines die ons helpen in de metaalbewerking. Zo beschikken we over een machine voor het produceren van haken, een CNC-plooibank voor het plooien van metalen onderdelen en een draadbuigmachine om staaldraadartikelen op maat te vervaardigen. Vanaf het technisch tekenwerk tot het boren, zagen, ponsen, ... verzorgen we graag een snelle service aan u. 

Met onze MIG/MAG-lastoestellen voeren we al het laswerk uit dat u wenst. Afhankelijk van het materiaal en de omstandigheden passen we hierbij de juiste techniek toe. 

Sindskort is ons machinepark uitgebreid met een Plasma buizensnijder om metalen buizen te snijden. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een snijtechniek om producten in staal, RVS en aluminium te snijden. Door de hoge nauwkeurigheidsgraad en perfecte snijkwaliteit kunnen we een kwalitatief hoog product aanbieden dat het lasersnijden sterk benadert. 

Wij denken graag met u mee over metaalbewerking van stukwerk tot seriewerk met een goede prijs/kwaliteitsverhouding en een korte levertermijn. Vraag zeker uw offerte aan via onderstaande knop.  Bij Open Atelier kan u binnen lopen met uw technisch ontwerp. Wij vertalen dit graag naar een technische tekening die als basis dient voor de metaalbewerking en assemblage. 


Contact opnemen


Open Atelier Lommel - Rembert Dodoensstraat 20 (Kristalpark) - 3920 LOMMEL
Open Atelier Pelt - Haltstraat 90 bus 1 (Nolimpark 2127) - 3900 PELT
Open Atelier Turnhout - Steenweg op Tielen 53 - 2300 TURNHOUT
© 2024 Open Atelier VZW
Wettelijke vermeldingen
Site: Webstylers